2019 Морски маникир: 11 модних трендова

Омиљена сезона свих летњих одмора почиње врло брзо.За љубитеље маникира са гел-лаковима и мајсторима за нокте, бит ће важно тражити свјеже идеје маникира на мору.На срећу, произвођачи материјала за дизајн ноктију не спавају и сваке сезоне нас одушевљавају модерним новитетима.

У овом прегледу, осврнут ћемо се на најновије модне трендове у морском маникиру и одредити шта ће бити модерно у врућој сезони у љето 2019.

Модни трендови 2019. године у маникури за одмор на мору

дизајн ноктију занимају модни трендови у 2019. години у наил арту, технологији и новим додацима.2019. године најпопуларнији се сматра комбинованим маникиром, који комбинује неколико стилова, техника и боја.За декорацију ноктију у морској теми, можете користити украсне шкољке, бисере, седефасто трљање, разбијено стакло, песак, налепнице и металик сурроунд декорацију.

Класична јакна

Као и увек, класична јакна ће бити тражена у поморској теми.То је веома згодно и практично.Већина ноктију је боље оставити без боје, користећи маскирну основу.Када нокат почне да расте, биће мање приметан.Тако ће вам маникура трајати дуже него обично.А за девојке које раде маникир на одмору на мору, период ношења покривача је прилично важна ствар.Нико не жели да проводи време на корекцији ноктију на одмору.

Маникура морског стила са тематским цртежима

Ако говоримо о најновијим модним трендовима, летњи маникир и педикир ће бити пунипрелепи волуметријски цртежи, разноврсне влажне мрље у облику таласа, сјај на сунцу, бљештавило од бисерног трљања, украшени волуминозним конусним каменом и перлама итд. Модни маникир на мору указује на потпуну слободу маште, без икаквих граница свакодневног облачења. Можете безбрижно да користите светле нијансе, на пример, украсите нокте жутим сомотним песком са траговима или направите јасне контрастне пруге у морској теми, користећи тако класичну комбинацију боја лакова као што су бела, плава, црвена.

  • На нокте посута песком
  • Съемки и светилки
  • Мъжни популации: корњачи, звезди, раки
  • Транспарентне медуза

Схињу стоне маницуре

Ова модерна новост засигурно ће постати хит у дизајну 2019. године. Ови каменчићи су слични, а не каменчићи са морске обале. Зато дизајнирати нове фотографије маникира уз мало употребе таквог украса. Али значење треба да буде јасно. Ставите шљунак на плави гел за полирање и направите свој јединствени летњи дизајн.

Пеарл Схелл

Ако не знате какву маникуру треба обавити на мору, како би она била дјелотворна, али у исто вријеме остала конзервативна, направите морски дизајн у обликусеасхеллс.Погледајте фото модне идеје за маникир са рељефом "шкољке" и прелепо бисерно трљање, можда ће вам се свидети.

Тропи

Новина на сезоната за лето 2019 година е прелепа маникира на море во ботаника.Нокти са бујном зеленом тропском лишћем изгледају веома импресивно.Цртање није тако тешко (погледајте фотографије корак по корак).Посебно импресиван овај дизајн изгледа у комбинацији са црним и белим пругама.

Маникура на морски вал

Говорећи о бојама, не можемо не споменути најрелевантније за боју ноктију.Морско-зелени маникир је тражен сваког лета, без обзира на модне трендове.Маникир на мору 2019. неће бити изузетак, тако да ће мајстори наил арта морати да набаве боце гела у аквамарину.Комбинује се са основним нијансама (беж, бела, црна, сива) и јарким бојама као што су ружичаста, лимун, светло зелена, итд. Такође можете направити тробојни морски омбре, наоружан веома згодним алатом који се недавно појавио на тржиштуградиент брусх.Њиме можете не само брзо мијешати боје директно на плочи нокта, већ и створити имитацијски вал.Поред тога, можете украсити једно сидро, звијезду и шкољку израђену од метала или пластике.

Светла морска маникура са коктелом и сладоледом

Један од најпопуларнијих дизајна за Нову годину је била сјајна чаша за шампањац на мат црној позадини.А шта ако то урадишстилски маникир, само уместо тамног гела за полирање, користи се сјајна мат боја и уместо стакла за шампањац.Још једна добра идеја за маникир за опуштање може бити дизајн у свијетлом поп арт стилу са сладоледом или чашом популарног безалкохолног пића.

Технике влажног маникира са гелом за полирање

Маникир за пут у море може се обавити иу облику самог мора.Наоружајте се четкама и палетом, научите тренутно популарну технику у дизајну ноктију, која се зове "мокра".Извршите маникирску боју мора са разводима право на мокром слоју гел лака.Ова техника је интересантна јер сваки пут када добијете нови узорак, и што више боја мијешате, дубљи и занимљивији је да добијете украс.Најбољи маникир је креативни маникир, за разлику од било ког другог.

Дизајн са купаћим костимом

Идеја маникира за опуштање може бити баналан пренос отиска вашег новог купаћег костима на нокте.Недавно, идеја преношења украса од одеће до ноктију добија све већу популарност.Све чешће, сличну варијанту дизајна ноктију можете видјети на моделима на модним ревијама крстарења.

Морски маникир с тропским цвијећем

Маникир љето 2019 обилује јарким шареним украсима.Марински дизајн се може урадити и шареним узорком, само одабрати одговарајуће биљке.За путовање у азијске земље погодан је отисак са плумеријом или стрелицом у ТурскојХибискус је популаран, а за Грчку можете изабрати шаблон са маслином. Свака земља вероватно има цвеће или биљке које су повезане са њом.

Идеа с маникурами с рибами

Летњи морски отисак 2019 - прекрасна риба израђена у техници акварела са прозирним перајама. Боље је такво цртање урадити на белом или лаком гелу. Да бисте га креирали, потребна вам је палета и неколико боца са светлим нијансама УВ премаза. Боју можете истегнути директно на нокат, мијешањем капи врха или базе са капљицом гел-лакова у боји.

Коллекциа фотографиј модного маникура морској 2019

Веома често, након зиме и прољећа, нокти постају крхки и прије пута на море не можемо се похвалити дугим и здравим ноктима. У овом случају имамо неколико маникирних идеја за кратке нокте за излет на море. Морска тема у дизајну ноктију може се развити на апсолутно различите начине, а није неопходно направити маникир са морским узорком. Дизајн може бити израђен у класичним нијансама: блиједо ружичаста или беж с употребом декорације у стилу мора. Тако да не преоптерећујете нокте, већ истовремено правите тематски дизајн.

Материјали за креирање морског дизајна

И на крају, направићемо мали преглед материјала за дизајнирање ноктију, који ће бити користан за стварање морске маникуре 2019. Први на листи ће бити шкољка. Продаје се у малим стакленкама, боје се могу разликовати. Декор је причвршћен на мокрогел за полирање или базу, затим обилно покривен са два слоја врха. Следећи на листи су Сињу камење са којим можете направити одличан тематски маникир, приказујући морску обалу на ноктима. И коначно, 2019. године, сваки трећи маникир није потпун без трљања. За летњу опцију боље је изабрати прозирне бисерне и бисерну боју.

Схелл

Шинџу

Обојен акрилни прах