Како направити вечерњу шминку. Корак по корак

У животу сваке жене постоје случајеви када је потребно створити елегантно вечерње тражење друштвеног догађаја. Али без правилно одабране шминке, чак и најскупља и елегантнија слика неће изгледати довољно комплетна и комплетна. Али како исправнонаправити вечерњу шминкухаљини или поводу? У ствари, довољно је запамтити неколико основних препорука и никада нећете изгубити. Дакле, овде је маливечерњи шминкерски час .

Потребно је почети са тоном (темељ, прах). Пре наношења тона потребно је да кожу лица намазате хидратантном кремом и сачекајте да се упије, тако да ће шминка трајати целу ноћ. Потребно је да изаберете тон за ваш тон коже, овде нема општих савета, морате се фокусирати само на ситуацију.

Руменило је подједнако важан део модерне шминке, оне помажу да се нагласи јагодице и учине да лице буде израженије. Црвенило би требало да буде нијанса тамнија од ваше коже, треба да се наноси на јагодице (да бисте то урадили, потребно је да савијете усне "рибу") и на контуре лица (врх чела, дно браде). Тако ће лице изгледати јасније и светлије.

Затим идите у очи. Вечерња шминка за очи захтијева посебну пажњу, прије свега вриједи споменути за себе схему боја. Ако идете на црно-белу забаву, не би требало да шокирате публику обојеном шминком. У овој ситуацији, вреди погледати стил одеће: ако у њему превладава бела боја или је једноставно исечена, шминка не треба да скрене пажњу нау таквој ситуацији, идеално рјешење би било кориштење свјетлуцавих нијанси чврстих или смеђих нијанси, ау кутовима очију потребно је освијетлити или чак избијелити, а руб капка замрачити другом нијансом ове скале. И, наравно, у таквој ситуацији, увек помажућизадимљеним очима , уштедеће, и изгледат ће сјајно као Новогодишња шминка.

Шминка за венчање или рођендан.

За свадбу или рођендан пријатеља, не треба се уплитати у прекомјерну употребу козметике, већ посебан дебели слој сјена или широких стријела, јер на тим догађајима увијек постоји активни схов програм (плесови, натјецања) и ваша савршенавечерња шминка] може "плутати" и претворити се у ружну мрљу, тарнисхинг ваш углед као фасхиониста. Бридал макеуп би требао бити уредан и упоран. Мој савет у припреми за овакве догађаје је да дам предност водоотпорној екстази маскара и водоотпорној црној кошуљици, помоћу које можете створити отмени и истовремено стилски изглед који се не улива у диско колекције.

Шминка за матуру.

Младе дјевојке које се припремајуза дипломирањежеле, прије свега, да их подсјете да не иду на забаву у ноћни клуб, из којег планирају да оду, не саме, већ на свечани завршетак одличног школског живота. Није потребно приликом одабира боја за маке-уп да се заснивају на фотографијама у високим модним часописима. Дакле, најприкладније боје су универзалне.беж и смеђе нијансе, пастелно ружичасте и љубичасте или лагане задимљене очи, у којима нема претјераних референци на слике вампске жене (смањује се број црних сјена и линија њиховог цртежа достиже крај стољећа, а не обрве).И успут, вечерња шминка за смеђе очи савршено може да нагласи лажне снопове трепавица, додаће бујне трепавице и визуелно увећавају очи.Можете користити трепавице у облику једног века, али са њима је лако изгубити ефекат природности, јер су погодније за употребу на позорници или модној писти.

Ако успете да се носите са својим очима, онда је већина ваше шминке већ на месту. Свака жена би требала сама изабрати руж за усне, само треба запамтити неке писане законе: тамноцрвене или смеђе нијансе су прикладније за тамнокосу бринету, љубичасту или гримизну нијансу за црнокосу.Такође је вредно фокусирања на старост: светле нијансе су погодне за младе девојке, светле за жене, и тамне, али не и вулгарне боје за старије жене.Иначе, при избору ружа за усне морате бити засновани на вашем укусу.

Надам се да ћете успети да створите шминку својих снова.

И на крајулекцијаод Мариа Ваи