Маникирне подлоге нове боје из тм РОСИ профессионал

Произвођач материјала за дизајн ноктију, произведен под робном марком РОСИ профессионал, представио је нову линију гел-лак премаза, који ће омогућити мајсторима ноктију да уштеде вријеме и свој буџет.То су обојене базе.Десет најпопуларнијих нијанси, које најчешће користи мајстор маникира, сада су представљене као основне облоге.Шта ово даје?

Ефикасна, економична, висококвалитетна - то су три компоненте успјеха доброг маникира с базама боја из РОСИ.

Успут, брзина сушења база боја је стандардна за 60 секунди.Стврдњавају се и у ЛЕД и у УВ лампама.Могу се користити као подлога за дизајн или клизаче.Произвођач тврди да уз правилну примену и придржавање технологије, маникир са обојеним базама можете да носите до 3 недеље без пукотина, чипса и одвајања.

Палета боја

Основна бела боја.Погодан је за израду било ког дизајна.Изгледаће добро клизачи, цвеће у техници акварела, било који геометријски обрасци, апстракција, тропски отисци, итд.

Тамно зелена боја ствара летњи и пролећни маникир.Под маттером у комбинацији са каменчићима и фолијом изгледат ће сјајно као вечерња дизајнерска опција.

Свијетло жута је најмодернија боја предстојеће прољеће-љетне сезоне 2019. Познате модне куће као што су Блумарине, Царолина Херрера, Есцада, Хуго Босс и Мак Мара су се кладиле на то у својим новим колекцијама.Зато слободно узмите ову нијансу у своју љетну колекцију, то ће свакако бити тражена.

Црвено у наил-артможе се сматрати основним, заједно са белом, црном, сивом и беж бојом. Десило се да су црвени нокти прикладни за комбиновање са било којом одећом. Зато би класична црвена боја требало да буде у збирци гел лакова било ког мајстора.

Црни гел за полирање није мање популаран. Идеалан је за стварање вечерњег и свечаног дизајна. Добро се слаже са фолијом, каменчићима, камифубуки, иуки пахуљицама и другим бриљантним декорима.

Боја зреле шљиве је модерна нијанса зиме 2019. године. Изгледат ће сјајно у тандему с бијелим пахуљицама. Такође се може комбиновати са белом базом и стилизованим текстурним дизајном.

Ова боја је повезана са соком зрелих плодова шипка. То је добро за јесење дизајне са јаворовим или храстовим лишћем, текстура дрвета и другим тематским отисцима.

Основа боје љубичастог је корисна за креирање прољеће-љето. На врху можете нацртати лептира, вилиног коњица или цвијета. Такође можете направити прелепи голи маникир користећи транспарентне конфете и мат врх. Добро је на овим нијансама да изгледа стример.

Романтиц пинк. Ова нијанса је корисна за регистрацију француског. Класичан француски дизајн је одлична опција за сваки дан. Додајте паучину и мало фолије, и имаћете фантастичан апстрактни маникир.

Завршава колекцију прелепе љубичасте нијансе. У сваком тренутку је тражена. Изгледа одлично зими прекривена белим пахуљицама. Пролеће и летоможе се комбиновати са цветним и бобичастим отисцима. А у касну јесен, на основу дубоке љубичасте нијансе, можете направити мат дизајн са капљицама.